Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından ortaklaşa yapılan "Herkes İçin Park" Projesi kapsamında toplamda ilçede bulunan 13 okulda sunum yapılarak öğrencilerin bilgilendirilmesi sağlandı.

        Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından değişik okullarda yapılan sunumlarda özellikle engelliler başta olmak üzere anne ve çocukların bu parklardan nasıl faydalanması, parkların korunması ve kullanılması konularında bilgi verildi.

        Sunumların ardından okullarda öğrencilere memnuniyet anketi yapıldı. Anketin engelli ve anneler için de yapılacağı bildirildi.

        Öğrenciler için hazırlanan sunumlara katılan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, öğrencilere Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından bastırılan çevre ve çocuk ajandalarını hediye ederek, parkları özenli kullanma konuları hakkında kendilerinden söz aldı.

        Gençlerin gelecek olduğunu ifade eden Çöl, "Sizler bizlerin geleceğe bırakacağı en büyük mirasımızsınız, bu yüzden en iyi şekilde gelişmeniz için elimizden ne gelirse yapmaya hazırız." dedi.

        "Bu yaşlarda alınan eğitimin kalıcı olması ve etrafına yararı dokunan bireyler olabilmeniz için bütün imkanları sizin için seferber edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." diyen Çöl, "Eğitim camiasından gelen bir eğitimci olarak en büyük temennim ilerleyen yıllarda bizlerin gururu olmanızdır. Bu ışığı sizlerin gözlerinizde görebiliyorum. Hepinize başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler