Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Erdemli'de İlçe Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

        Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, başkanlığında öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Sercan Türedi, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

        Taştan, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçe güvenlik kurulu ve genel sorunların çözümü konulu toplantıların bundan sonra her ay yapılacağını ve sorunlara çözüm yolları aranacağını söyledi.

        Bu toplantılarda dile getirilen problemlerin herkesin huzurunda ifade edildiği için daha doğru karar verilmesini sağladığını belirten Taştan, şunları kaydetti:

        "Keşke daha önceleri problemlerin çözüm yollarının arandığı toplantılar yapabilseydik. Bundan sonra olası problemlerin çözümünü ortak akılla çözmek amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Her konuda olduğu gibi problemlerin çözümünde de birliktelik oluşturduğumuzda çözemeyeceğimiz sorun kalmaz, bizler yeter ki ayrı baş çekmeyip birlikte hareket edelim. Tüm problemlerin üstesinden geliriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler