Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Karamürsel ilçesindeki Necdet Calp İlköğretim Okulunda oluşturulan zenginleştirilmiş kütüphane (z-kütüphane) törenle açıldı.

        Necdet Calp İlköğretim Okulunda oluşturulan z-kütüphanenin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

        Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, ilçelerindeki bir okula böylesi bir kütüphane kurulmuş olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Öğrenci ve velilerin buradan en iyi şekilde yararlanmalarını tavsiye eden Yıldırım, "Çağımızın hastalığı haline gelen sosyal medya yerine bol, bol kitap okumalı, akşamları dizi yerine çocuklarımızla sohbet ederek faydalı romanlar okunmalı." dedi.

        Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır da z-kütüphanelerin bünyesinde kitapların yanında internet erişimi, bilgisayar, elektronik eğitim materyalleri, zeka oyunları, akıllı tahta gibi unsurları da bulundurduğunu belirtti.

        Açılışa, Okul Müdürü Lokman Açar ve daire amirleri de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler