Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu Belediyesi, 43 mahallede yürütülecek karla mücadele çalışmaları için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu.

        Bolu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, belediyenin beklenen kar yağışının gelmesiyle vatandaşların sıkıntı yaşamaması için gerekli tüm tedbirleri aldığı bildirildi.

        Belediye ekiplerinin, kışın çetin geçtiği kentte, belediye mücavir alanına giren 43 mahallede görev yapacağının ve ulaşım ağında yaşanacak olası sıkıntılara karşı da 12 iş makinesiyle anında müdahale edileceğinin kaydedildiği açıklamada, "Karla mücadele çalışmalarında, 3 kar tuzlama ve küreme aracı, 1 kar küreme aracı, 3 greyder ve 5 kazıyıcı-yükleyici kepçe kullanılacak. Ayrıca, ulaşım hatlarında kullanılmak üzere 500 ton tuz stoku yapıldı." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler