Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - Bolu Valiliği, yoğun kar yağışına karşı uyarıda bulundu.

        Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yurt genelinde yağmur ve sağanak şeklinde etkili olan yağışların, balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava ve ani sıcaklık düşüşü ile birlikte bu gece saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bırakacağının tahmin edildiği bildirildi.

        Açıklamada, bu gece Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde, yarın ise Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde etkili olacak kar yağışının, yarın özellikle Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde 10-20 ve yer yer de 30 santimetre olmasının beklendiği ifade edildi.

        Kar yağışının Perşembe günü Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer alan Bolu, Düzce ve Karabük ile Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde aralıklarla etkisini sürdüreceğinin tahmin edildiğinin vurgulandığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşın vatandaşların dikkatli olunması istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler