Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kaş Belediyesi, 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir'de düzenlenecek 10. Turizm Fuar ve Kongresine (Travel Turkey İzmir Fuarı) katılacak.

        Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, fuarda açılacak stantta Kaş'ın turistik, tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını ve ziyaretçilere Kaş'a özgü doğal ürünlerin ikram edileceğini bildirdi.

        2016'ın Antalya'da tarım ve turizm sektörleri açısından sıkıntılı bir yıl olduğunu ifade eden Kocaer, sıkıntılı durumdan Kaş, Kalkan ve Patara'nın Antalya'nın diğer yörelerine göre biraz daha az etkilendiğini söyledi.

        2017'de turizmin canlandırılmasına dönük çalışmalara şimdiden başladıklarını anlatan Kocaer, İzmir'in yanı sıra İstanbul ve Ankara'da düzenlenecek fuarlara da katılacaklarını dile getirdi.

        Kocaer, "Bugünlerde otelciler, seyahat acenteleri ve tur operatörleri ile toplantılar düzenleyerek 2017 için rotamızı çizmeye çalışacağız. İnşallah 2017 Kaş için verimli olur diye düşünüyorum. Beklentimiz, geçen seneye göre iyi bir sezon geçirmek. Yurt dışı fuarları için de görüşmeler devam ediyor, onlar da belli olacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler