Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİNGÖL (AA) - Bingöl Merkez Murat İlkokulu bünyesinde "Aktif Öğrenme Sınıfı" açıldı.

        Öğrencilerin daha kaliteli ve rahat bir eğitim görmesi amacıyla öğrenci velileri ve öğretmenlerin işbirliğiyle hazırlanan sınıf, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'in katıldığı törenle hizmete açıldı.

        Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Engin, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı velilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

        Kalkınma temelinin eğitimden geçtiğini belirten Engin, şunları kaydetti:

        "Okullarımızdaki imkanların daha iyi hale getirilmesi ve sorunların giderilmesi için çalışıyoruz. Bugün de burada sizlerin desteği ile hazırlanan Aktif Öğrenme Sınıfının açılışını yapmanın gururunu yaşıyoruz. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

        Sınıf öğretmeni Baran Tigan ise, öğrencilere daha iyi bir eğitim için fiziksel olarak çoklu zeka kuramına uygun bir ortam hazırladıklarını anlattı.

        Aktif Öğrenme Sınıfı sayesinde öğrencilerin daha iyi bir şekilde eğitim göreceklerini kaydeden Tigan, "Her velimiz sınıfın bir köşesini yaptı. Bir mahalle okulu olarak veli okul işbirliğini çok güzel başarabildiğimizi düşünüyoruz. Okul Müdürümüz Rıdvan Dolgun’a sınıf annesi Hatice Butaku’ya ve velilerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz." ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Engin, sınıfın açılmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler