Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Tatvan etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

        Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçedeki kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

        Kar yağışı nedeniyle çarşı merkezinde trafikte aksamalar yaşandı.

        Tatvan Belediye Başkan Vekili Abdulbaki Menteş, belediye olarak karla mücadele hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek şunları kaydetti:

        "Havaların soğumasıyla birlikte biz belediye olarak kış hazırlıklarımızı yaptık. Bu hazırlıklar kapsamında tüm iş makinelerimizin bakımları tamamlandı ve karla mücadele ekibi oluşturduk. Kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz karla mücadele çalışmaları başlattı. Çalışmalarımız Cumhuriyet Caddesi üzerinde karayolları ekipleri ile birlikte yürütülecek. Ara cadde ve sokaklarda ise eş zamanlı olarak farklı noktalarda çalışmalar başlattık. Toplu taşıma araçlarının yol güzergahları ile hastane ve okulların yollarına öncelik verilecek. Amacımız, bölgemizde ağır geçen kış şartlarına rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlamaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler