Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli İl Özel İdaresince "15 Temmuz şehitleri" anıldı.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Cazibe Merkezinde düzenlenen programda, Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişi ile zor bir süreci geride bıraktığını söyledi.

        Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan hainlere asla fırsat vermediğini belirten Eser, darbe girişiminin de Türk milletinin kararlılığı ile önlendiğini aktardı.

        15 Temmuz darbe girişimini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Eser, "Bu süreci Türk milleti ile aştık. Bu nedenle bu süreci asla unutmamalı ve unutturmamalıyız. Ailelerinize, çocuklarınıza ve yakınlarınıza asla 15 Temmuzu unutturmayın ve unutmayın. O gece unutulacak bir şey yaşamadık. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" dedi.

        Program daha sonra 15 Temmuz şehitleri ve darbe girişimini anlatan slayt gösterisinin izlenmesi ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler