Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz Zabıta Müdürü Raif Bıyıktaş trafiğe kapalı caddelerde araç denetimlerinin sürdüğünü söyledi.

        Bıyıktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafiğe kapalı cadde ve sokaklarda araç giriş çıkış saatlerine uymayan 62 araca 13 bin 640 lira idari para cezası uygulandığını söyledi.

        Denetimlerin her gün yapıldığını ifade eden Bıyıktaş, bu konuda yapılan ihbarları da değerlendirdiklerini kaydetti.

        Giriş çıkış saatlerine uyulması konusunda da uyarıda bulunan Bıyıktaş şöyle konuştu:

        "Trafiğe kapalı caddelerde belirlenen giriş çıkış saatlerine uymayan araçları önce uyarmamıza rağmen bu kural ihlali sürekli devam ediyor. Biz de cezai işlem uygulamak zorunda kalıyoruz. Biz kimseye ceza yazmak istemeyiz. Vatandaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız belirlenen giriş çıkış kuralına uysun. Burada bir kural varsa herkes için var. Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz denetimlerde 62 araca 13 bin 640 lira idari para cezası yazdık. Umarım bu sorun ilerleyen günlerde tamamen ortadan kalkar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler