Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrencileri makamında kabul etti.

        Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencilerinden Enis Görkem, Erdem Taşkın ile kentteki engelli dernek temsilcileri, Vali Civelek'i ziyaret etti.

        Civelek, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engellilere gerekli fırsat ve imkanların verilmesi gerektiğini söyledi.

        Engellilerin yaşam memnuniyetlerini önemsediklerini dile getiren Civelek, engelli bireylerin istihdamlarının da çok önemli olduğunu kaydetti.

        Engellilere yönelik son yıllarda bir çok yasal düzenlemeler yapıldığını aktaran Vali Civelek, engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladı.

        Daha sonra engeli öğrencilerden Enis Görkem, bi̇r şarkı seslendi̇rdi̇.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler