Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan aralarında DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman'ın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

        Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ası ve Salman'ın da bulunduğu 8 kişinin savcılıktaki sorguları tamamlandı.

        Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ası ve Salman, belediye çalışanları Salih Kuday ve Mehmet Gökdemir ile Halil Tuğuç tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

        Kızıltepe'de 25 Kasım'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen terör operasyonunda Belediye Başkanı Ası'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler