Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza ilçesinde itfaiye aracının devrilmesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren itfaiye eri ve araç sürücüsü İsmail Cirit'in cenazesi, toprağa verildi.

        Havza Belediyesi Gasilhanesi'nden alınan Cirit’in Türk bayrağına sarılı cenazesi, baba evine götürülerek helallik alındı.

        Cirit için Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliği önünde tören düzenlendi.

        Törene katılan Vali İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cirit'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Vali Şahin, Cirit'in oğlu Tunahan'ı tören boyunca yanından ayırmazken, Yılmaz da kızı Tuğba'yı teselli etmeye çalıştı.

        Daha sonra Kevser Camisi'nde İlçe Müftüsü İlyas Akyazı'nın cuma namazını müteakiben kıldırdığı cenaze namazının ardından Cirit'in cenazesi, 19 Mayıs Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

        Cenaze namazına Cirit'in ailesinin yanı sıra Valisi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Rıza Zengin, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

        Bir evde yangın çıktığı ihbarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Havza Bölge İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekip, İsmail Cirit'in kullandığı 55 APA 91 plakalı itfaiye aracıyla yola çıkmış, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu itfaiye aracı, Ilıca Mahallesi Göldağı mevkisinde devrilmişti. Kazada sürücü Cirit ile itfaiye çavuşu Murat Yılmaz ve itfaiye eri Rıfat Sezer yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler