Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - AK Parti İdil Kadın Kolları Başkanı Rabi Kaya Yılmaz ile İdil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Aykan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçedeki bedensel engellileri evlerinde ziyaret etti.

        Yılmaz, bedensel engelli olmanın yaşam mücadelesi karşısında bir engel olmadığını ve asıl engelin düşüncede bittiğini söyledi.

        AK Parti olarak imkanlar dahilinde her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade eden Yılmaz, "Hepimiz toplumsal olarak bu sorunun yaşam alanlarında en iyi şekilde kolaylaştırılması çabasında olmalıyız. Özellikle bu sorunu doğuran nedenleri iyi tespit edip gücümüz nispetinde çözümler geliştirmeliyiz. AK Parti iktidarı özellikle engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve yaşamı onlar için daha iyi yaşanır kılmak için büyük çalışmaları başarı ile gerçekleştirmiştir." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler