Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Sason İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal, Sason Güvenlik Korucuları Derneği Başkanlığına seçilen Cahit Taşdemir'i ziyaret etti.

        İlçe Tabur Komutanı Binbaşı Küçükuysal ve ilçe Asayiş Bölük Komutanı Binbaşı Ümit Sayer, Sason Güvenlik Korucuları Derneği Başkanlığına seçilen Taşdemir ve dernek yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

        Komutanlar, seçilen yeni dernek yönetimini tebrik ederek, her zaman derneği destekleyeceklerini belirtti.

        Komutanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Taşdemir ise, güvenlik korucuları olarak her zaman komutanların desteğini gördüklerini belirtti.

        Taşdemir, "Komutanlarımızın kararlı desteği bizleri her zaman daha da cesaretlendirmiş ve yolumuza emin adımlarla ilerlememizi sağlamıştır. Allah'ın izni ile askerlerimiz ve güvenlik korucularımız, bu terör belasının kökünü kazacaktır." dedi.

        Güvenlik korucularının sorunlarını dinleyen komutanlar, seçilen dernek yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dernek binasından ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler