Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

        Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ile Manisa'daki engelli derneklerinin temsilcileri ve üyeleri katıldı.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törende konuşan Konan, engelliliğin bir yazgı olmadığını ve geliştirilecek sosyal politikalar ile her alanda koruyucu ve önleyici uygulamaları içeren düzenlemeler ile önlenebileceğini kaydetti.

        Konan, "Bizler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak, bugün engellilerimizin engellerini kaldırma noktasında farkındalık oluşturmak için çaba sarf ediyoruz. Yaklaşık 8 bin 500 vatandaşımıza engelli evde bakım ücreti ödenmekte, yine diğer sorunlarıyla başetmede de elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz, etmeye devam edeceğiz." diyerek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutladığını sözlerine ekledi.

        Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program Manisa Polisevi'nde devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler