Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle özel bir eğitim kurumunda öğrenim gören 30 öğrenci İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        Mitat Özel Eğitim İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören 30 öğrenciyi kışlada Bursa 1. İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Cengiz Akçay karşıladı.

        Jandarmanın kullandığı araç ve teçhizatının sergilendiği stantları gezen öğrenciler, uyuşturucu madde arama köpeği Varis ve arama kurtarma köpeği Akfen ile eğlenceli dakikalar geçirdi. Özellikle Varis'in uyuşturucu bulunan kutuyu arayıp bulması öğrencilerden büyük alkış aldı.

        Öğrenciler ziyarette, Jandarma Özel Harekat Taburunun kullandığı milli üretim optik ve termal cihazları ile yine milli üretim olan keskin nişancı tüfeğini de yakından inceleme fırsatı buldu.

        Daha sonra kışladaki askeri helikopterini de yakından inceleme fırsatı bulan öğrenciler helikopterle fotoğraf çektirdi.

        Öğle yemeğini askerlerle yiyen öğrenciler son olarak Jandarmanın İstanbul-Bursa karayolu Gemlik Engürücük mevkiinde yaptığı yol uygulama faaliyetine katıldı.

        Jandarma Asayiş yeleği giyen öğrenciler karayolunda seyreden sürücülere ehliyet ve ruhsat sordu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler