Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN (AA) - Erzincan Valisi Ali Arslantaş, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle mesaj yayımladı.

        Vali Arslantaş, yayımladığı mesajda, bugünün hakkıyla idrak edilmesi için tüm vatandaşların empati kurması, bu özel günün çözüm yollarının üretilmesi için bir fırsat günü olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

        Arslantaş mesajında şunlara yer verdi:

        "Medeni toplumlar, engeli ne olursa olsun, tüm insanların eşit ve huzur içinde yaşaması için üzerine düşen görevi yapmaktadır. Bizler, tüm vatandaşlarımızı Yaradanın emaneti olarak görüp onlara hizmet etmeyi kendimize düstur edinmişiz. Engelli kardeşlerimiz toplum için bir yük değil tam tersine toplumun asli unsurlarıdır.

        Onların mutluluğu, huzuru tüm insanlara sirayet ederse daha güçlü ve huzurlu bir topluma kavuşuruz. Bütün çalışmalarımız, projelerimiz tüm insanlar içindir. Bu nedenle kimseye ayrım yapmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Erzincan'da yaşayan her engelli vatandaşımızın üretken, kendisiyle barışık bireyler olmasını hedefliyoruz. Zira engelli vatandaşlarımızın kaliteli yaşam sürmesi, yaşadıkları tüm engellerin ortadan kaldırılması bir sosyal sorumluluktur."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler