Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde yün işleme yeri sahibi Emine Gülsen, müşterileri ile birlikte ördükleri kazak, bere, atkı türü kışlık giyecekleri rehabilitasyon merkezindeki çocuklara hediye etti.

        Hacı Hasan mahallesindeki yaklaşık 10 yıldır yün tuhafiye işi ile uğraşan Emine Gülsen, iş yerinde örgü öğrenmek amacıyla işe gelen bayanlar ile sonu güzel olacak bir kampanya başlattıklarını kaydetti.

        Gülşen, kampanyada ördükleri kışlık giysileri, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli çocuklar için 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Demirci Rehabilitasyon Merkezine giderek burada eğitim alan engelli çocuklara hediye ettiklerini söyledi.

        Kampanyaya Demircili bayanların yanı sıra üniversite öğrencilerinin de destek verdiğini aktaran Gülşen,

        "Amacımız ihtiyaç sahibi, kimsesiz, engelli çocuklarımıza bayanlarımız ile birlikte kazak, bere, süveter, ceket ve atkılar örüyoruz. Soğuk geçen bu kış günlerini onlar için sıcacık geçsin istiyoruz. Burada örgü yapan bayanlarımız hepsi gönüllü olarak yapıyoruz. Yetişebildiğimiz yere kadar bu tüm mahallelerimize ulaşmayı hedefliyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler günüde çocuklarımıza bu hediyeleri vermek bizleri de mutlu etti." diye konuştu.

        MCBÜ Demirci Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü Öğrencisi Emine Kökten de "Hem örgü yapmasını öğrendik, hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. 3 Aralık Dünya engelliler gününde bizlerde engelli kardeşlerimiz için bir şeyler yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. En büyük engel engelsizliktir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler