Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİİRT (AA) - Siirt’te, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Futsal Turnuvası düzenlendi.

        Siirt Gençlik Merkezi Liderleri, Gönüllü Gençler ve İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden oluşan 3 takım, Siirt Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen turnuvada karşı karşıya geldi.

        Müsabakaları, Süper Ligde görev yapmış hakem Barış Kezer yönetti.

        Renkli görüntülere sahne olan turnuvada, İşitme Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken, Siirt Gençlik Merkezi Liderleri ikinci ve Gönüllü Gençler takımı üçüncü oldu.

        Şampiyon olan takıma birincilik kupası ve madalyası, 2. ve 3. olan takımlara da kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç tarafından verildi.

        Gençlik Merkezi İl Müdürü İrfan Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi ve Spor Kulübünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen futsal turnuvasını beraber gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Turnuvaya katılan takımları tebrik eden Tekin, "Bütün dünyada yılda sadece bir kere kutlanan Dünya Engelliler Günü'nün her zaman kutlanması gerektiğine inanıyoruz. Engellilerimizin yaşamış olduğu sıkıntılara çözüm bulma anlamında bu tür etkinlikleri organize ederek onlarla beraber paylaşmayı düşündük. Bu anlamda bize destek olan gençlik liderlerimize, gönüllü gençlerimize ve Süper Lig'de görev yapmış olan Barış Kezer hocamıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

        Siirt İşitme Engelliler Kulübü Başkanı Lokman Özdemir ise, bu etkinlikten dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.

        Gönüllü gençlerden Kadir Başar da, herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkat çekerek, organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler