Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediyesi tarafından yeni faaliyete geçirilen ikinci el açık otomobil pazarı ilk gününde büyük ilgi gördü.

        Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Semt Pazarı Otoparkında kurulan oto pazarını ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        İkinci el otomobil pazarının, Afşin'e ekonomik hareketlilik kazandıracağını ve ilçe ekonomisine katkıda bulunacağını ifade etti.

        Afşin'de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini söyleyen Güven, "Açık oto pazarı, vatandaşlarımızın istediği bir mekandı. Çevre ilçelerimizde kurulmaktaydı. İlçemizdeki fiziki imkanlarımız çok güzel. İlçemize tekrar hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler