Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dinamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Vorskla ile 2-2 berabere kaldı.

        Poltava kentindeki Oleksiy Butovskyi Vorskla Stadı'nda oynanan maçta Dinamo Kiev, 5. dakikada Sergiy Sydorchuk, 14. dakikada ise penaltıdan Andriy Yarmolenko'nun golü ile 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

        Ev sahibi Vorskla, 15. dakikada Sanjar Tursunov, 34. dakikada ise Pavlo Rebenok ile ağları sarsarak skoru 2-2'ye getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

        İkinci yarıda iki takım da yakaladığı gol fırsatlarından faydalanamadı ve taraflar maçtan 1 puanla ayrıldı.

        Dinamo Kiev bu skorla ligde maç fazlasıyla puanını 37'ye yükseltirken, 44 puanlı Shakhtar Donetsk'in ardından ikinci sıradaki yerini korudu.

        Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda iddiası kalmayan Dinamo Kiev ile 6 Aralık Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 3 puanla ayrılması halinde doğrudan üst tura çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler