Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü birinci sınıf öğrencileri tarafından Taşköprü Mahallesi’nde bir kafede düzenlenen programa, ilçe merkezinde bulunan Mavi Umutlar Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler ve aileleri katıldı.

        İlçe esnafının da destek verdiği programda, engelli öğrenciler müzikler eşliğinde oyunlar oynadı.

        Etkinliği düzenleyen öğrencilerden Elif Danacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 engelli öğrenci için program hazırladıklarını belirterek, "Kardeşlerimize çeşitli hediyeler aldık. Amacımız engelli kardeşlerimizin yalnız olmadığını, onların yanında olduğumuzu belirtmek ve aslında bundan da öte onların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmek. Bunu da yansıttığımıza inanıyoruz." diye konuştu.

        Düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler 3 saat boyunca canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler