Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahipleri için battaniye kampanyası başlatıldı.

        Belediye Başkanı İrfan Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, kışın gelmesinin ardından ihtiyaç sahipleri için belediye olarak battaniye kampanyası başlattıklarını söyledi.

        Belediye Yaşlı Koordinasyon Merkezi tarafından kampanyanın başlatıldığını ifade eden Dinç, "İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vatandaşlarımızın kullanmadığı battaniyelerini belediyemize ulaştırmasını bekliyoruz. Biz de bu battaniyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız." dedi.

        "Nerede mazlum ve mağdur varsa Çankırı Belediyesi onun yanındadır." diyen Başkan Dinç, şöyle konuştu:

        "Halkımız her zamanki gibi büyük bir duyarlılık örneği göstererek kampanyamızın daha ilk gününden sıcak yüreklerini, şefkatli ellerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzattı. Peygamber Efendimizin 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' hadisini benimsemiş hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Halkımız sıcacık evlerinden çıkıp aynı havayı soludukları kardeşleri üşümesin diye gayret gösterecek."

        Belediye tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan "Giysi Dolabı" kampanyasına da vatandaşların yoğun katılım gösterdiğini hatırlatan Dinç, "Bu yardımlar, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en güzel örnekleri olarak çığ gibi büyümeye devam edecek. Bu kış da mazlum ve mağdur vatandaşlarımızı ısıtırken bizim de yüreklerimiz ısınacak. " diye konuştu.

        Kampanyanın 15 gün süreceğini ifade eden Dinç, yardımda bulunmak isteyenlerin battaniyeleri Çankırı Belediyesi Beyaz Masa'ya bırakabileceklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler