Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da denizde boğulma tehlikesi geçiren bir çocuğu kurtarmak isterken yaşamını yitiren Muhammet Kazancıoğlu'nun eşi Ayşe Kazancıoğlu, olaydan 5 gün sonra, evlilik yıl dönümlerinde "Melek Su" adını verdiği bebeğini dünyaya getirdi.

        Hamile eşinin doğumu için Afyonkarahisar'dan gelen annelerini gezdirmek için Konyaaltı Plajı'na gelen ve bu sırada denizde boğulma tehlikesi geçiren bir çocuğu kurtarmak isterken hayatını kaybeden Muhammet Kazancıoğlu'nun (29) eşi Ayşe Kazancıoğlu, eşinin öldüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doğum yaptı.

        İkinci evlilik yıldönümünde "Melek Su" adını verdikleri bir kız bebek dünyaya getiren Ayşe Kazancıoğlu, hastaneden taburcu edildi.

        Muhammet Kazancıoğlu'nun kardeşi Yunus Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastane kayıtlarına göre ağabeyine 1,5 saat kalp masajı yapıldığını ifade ederek, "Ağabeyimin hayatını kaybettiği hastanede 5 gün sonra kızı dünyaya geldi. Doğumun ikinci evlilik yıl dönümlerine gelmesi, anneyi ve bizi etkiledi. Yengem bebeğin doğumuyla kendini biraz toparladı. Umarım yeğenimin ömrü çok uzun ve sağlıklı olur." dedi.

        Muhammet Kazancıoğlu (29), 30 Kasım'da Konyaaltı Plajı'nda denizde yüzen bir çocuğun boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine elbiselerini çıkartıp denize girmiş, Kazancıoğlu, çocuğu kurtarmış ancak kendisi dalgalara kapılmıştı.

        Çevredeki vatandaşlar tarafından denizden çıkartılan Kazancıoğlu, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Ayşe Kazancıoğlu da eşinin başında, "Keşke girmeseydin" diyerek gözyaşı dökmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler