Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Tatvan İlçe Belediyesi, yeni bir araç tamir ve bakım atölyesi inşa etti.

        Belediye tarafından yapılan tamir ve bakım atölyesinin aynı yapı içerisinde 6 bölümden oluştuğunu kaydeden Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, tamir ve bakım atölyesinin 800 metrekare kapalı alana sahip olduğunu söyledi.

        Atölyede belediyeye ait araçların bakımı ve tamirinin yapılacağını belirten Aksoy, şöyle konuştu:

        "Belediyeye ait eski tamirhane artık yeterli gelmiyor ve donanım olarak ihtiyaçları karşılamıyordu. İhtiyaç doğrultusunda yeni bir tamir atölyesi yaptırdık. Bu atölyede belediyemize ait tüm araç ve iş makinelerinin tamir ve bakımı, personellerimiz tarafından yapılıyor. Alanlarında uzman 15 personelin görev aldığı atölyede, aynı anda 5 aracın tamir ve bakımı yapılabilmekte. Personellerimiz için güzel ve donanımlı bir çalışma alanı oluşturduk. Yaz ve kış aylarında işler aksamadan yürütülecek. Hayırlı olmasını diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler