Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna yakınlarını ziyarete gelen iki kişinin otomobili, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu.

        Alınan bilgiye göre, aileleriyle, yakınlarını ziyaret etmek Kümbet Mahallesi'ndeki Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gelen Necdet Balaban ve Emin Karataş, otomobillerini cezaevinin karşısındaki boş araziye bıraktı.

        Cezaevi girişinde sorun olmaması için para, cep telefonu, kredi kartları, cüzdan ve bilezik gibi eşyaları araçlarına bırakan Balaban ve Karataş aileleri, cezaevindeki yakınlarıyla görüştükten sonra otomobillerine geldiklerinde araçlarının camlarının kırılarak, para, cep telefonu ve ziynet eşyalarının çalındığını fark edip durumu polise bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobillerde yaptıkları incelemenin ardından hırsızlığı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler