Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'de belediye tarafından Cumhuriyet Parkı'nda kurulmaya başlanan kay kay pistinin üzerine oturacağı tahtaların, bir grup tarafından gece saatlerinde ısınmak için kırılarak yakıldığı belirlendi.

        Edirne Belediye Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, Dilaverbey Mahallesi Cumhuriyet Parkı'nda yapımı devam eden kay kay pistinin, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildiğini bildirdi.

        Pist alanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Gegeoğlu, Cumhuriyet Parkı'nda yapımı devam eden kay kay pistinin üzerine oturduğu tahta bölümün ısınmak için yakıldığını ve bu durumdan büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

        Edirne'nin ilk kay kay pistini gençlere armağan etmek amacıyla hızla çalışırken karşılaştıkları manzaranın hoş olmadığını ifade eden Gegeoğlu, şunları söyledi:

        "Bir şeyi sadece yapmak ve onu güzelleştirmek değil, hep beraber halkla birlikte korunması çok önemli. Bu sabah buraya gelen arkadaşlarımız görmüşler ki bu pistteki malzemeleri söküp yarım saatlik sohbet veya muhabbet için ateş yakmakta kullanılmış. Edirnelileri bu alanlara sahip çıkmaya davet ediyorum. Lütfen bu mekanlara sahip çıkın."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler