Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediyesi bünyesinde sosyal sorumluluk projelerini sürdüren Toplumsal Gelişim Merkezi'nde (TOGEM), Engelliler Haftası dolayısıyla Hacı Sakine Acar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli çocuklara hediyeler dağıtılıp, saç bakımı ve kesimi yapıldı.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ağır zihinsel engelli 14-23 yaş aralığındaki çocukların eğitim gördüğü Hacı Sakine Acar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini ziyaret eden Adıyaman Belediyesi Meclis Üyeleri Abdurrahman Karayılan, Abdurrahman Gürbüzcan ile TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ve TOGEM yetkilileri, engelli öğrencilere hediyeler dağıtıp, ihtiyaç duyan çocukların saç bakımı ve kesimini yaptı.

        Ziyaretle ilgili bilgi veren TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptıkları ziyarette çocuklara oyuncak ve atkı ile giysi hediye ettiklerini ayrıca yine gönüllü eğitmenler tarafından çocukların saç bakımı ve kesimini gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Okul Müdürü Mustafa Çavuş ise böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

        Okulda toplam 70 kayıtlı öğrencinin bulunduğunu ifade eden Çavuş, "Bunların içinde birden fazla engeli bulunan çocuklarımız da var. Oldukça hassas olan bu çocuklarımıza hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen Adıyaman Belediyesine gönülden teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler