Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zola, düzenlenen halk günü buluşmalarında hemşehrileriyle bir araya gelerek, sorunlarına çözüm aradı.

        Zolan, ilki Ağustos 2015'te yapılan ve her ayın ilk salı günü devam eden halk günü buluşmalarında hemşehrileriyle bir araya geldi. Randevusuz bir şekilde vatandaşları dinleyen Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu halk buluşmalarında halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

        Halk günü buluşmalarının, Türkiye'de örnek gösterilen bir uygulama olduğunu belirten Zolan, "Hemşehrilerimizle daima iç içe gönül gönüleyiz. Denizlimiz için bir fazla ne yapabiliriz, vatandaşlarımızın bir fazla hangi derdine çare bulabiliriz bunun derdindeyiz. Halk günü bu açıdan bizlere çok detaylı bir izlenim kazandırıyor. Her vatandaşımız sorunu ve talebini bizlere doğrudan iletme fırsatı buluyor. Vatandaşlarımızla her gün birlikteyiz ancak halk günü buluşmaları bu yönüyle de öne çıkıyor." diye konuştu.

        - Zolan, Somalili çifti dinledi

        Zolan, halk gününe katılan Somalili çift Amina Osman ile Mohamed Said ile de görüştü. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Somali'ye yerleştirilen Türk ailelerden birine mensup olduklarını ifade eden Somalili çift, Türkiye'de yaşayan akrabalarıyla bağlarını koparmadıklarını, bir süre önce ise Denizli'ye geldiklerini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'dan Türk vatandaşlığına nasıl geçebilecekleri konusunda fikir aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler