Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Germencik ilçesinde sit alanında iş makineleriyle kaçak kazı yapanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında rütbeli askerlerin de bulunduğu 15 kişiden 2'si savcılıktan, diğerleri ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Mursallı Mahallesi yakınlarındaki sit alanında kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüpheliler, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüphelilerden S.S. ve A.D. savcılıktaki sorgularının ardından salıverildi.

        Mahkemeye sevk edilen A.Ç, C.T, B.A, A.Ş, M.L.U, M.T, H.B, V.Ö, M.Y.T ile emekli binbaşı, 2 astsubay ve bir uzman çavuş, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Olay yerinden kaçan Yarbay Y.G'yi arama çalışmaları ise sürüyor.

        Mursallı Mahallesi'ndeki sit alanında dün kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, aralarında askerlerin de bulunduğu 15 kişiyi gözaltına almış, olay yerinden kaçan Yarbay Y.G'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler