Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kumluca ilçesinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Zaferi Voleybol Turnuvası" başladı.

        Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva kapsamında, Kumluca Belediyesi spor salonunda tören düzenlendi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe teşebbüsü ve sonrasında kazanılan demokrasi zaferini yaşamak, vatan ve bayrak uğruna canlarını veren şehitleri anarak unutulmadıklarını göstermek adına turnuva düzenlediklerini söyledi.

        Turnuvanın bir başka amacının da kurum çalışanlarını kaynaştırmak olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:

        "Turnuvamız 8 takımın katılımıyla yaklaşık 1,5 ay sürecek. Bu turnuvada amacımız ilçemizde ve çevresinde spor kültürü oluşturarak, spor sayesinde kurumlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, dostluklar oluşturmak ve bu dostlukları geliştirmek, eğlenceli anlar yaşamak. Dostluk, saygı, hoşgörü ve centilmenlik amacıyla yapılan turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."

        Açılış konuşmaların ardından oynanan turnuvanın ilk maçında Kumluca Belediyesi ve Kumluca Müftülüğü takımları karşı karşıya geldi.

        Maçı Kumluca Belediyespor takımı 2-0 kazanırken, turnuva 19 Ocak 2017 tarihinde oynanacak final müsabakasıyla sona erecek.

        Öte yandan açılış törenine, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlker Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve ilçe sakinleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler