Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Ereğli ilçesinde lösemili çocuklar yararına düzenlenen kermeste öğrenciler, harçlıklarıyla destek verdi.

        Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu'nda düzenlenen kermeste konuşan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İl Temsilcisi Tarkan Adik, okul harçlıklarını lösemili çocuklara katkı sağlamak için değerlendiren öğrencilere teşekkür etti.

        Toplumun her kesiminin LÖSEV'e destek vermesini isteyen Adik, "Kermeste satışa sunulan ürünler, lösemili çocuklarımızın aileleri tarafından yapıldı. Elde edilen gelir, LÖSEV'in hesabına yatırılarak hasta çocuklarımızın tedavilerine kullanılacaktır." dedi.

        Kermesten oyuncak alan 6. sınıf öğrencisi Ceren Çardak ise, okul harçlığının lösemili çocuklara katkı olarak kullanılacak olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler