Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Kahta'da Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) derneği tarafından organize edilen "Gençler Yetim Kardeşlerine Sahip Çıkıyor" projesine Kahta Gençlik Merkezi de destek verdi.

        Kahta Gençlik Merkezinde bir araya gelen İHH Kahta Temsilcisi İsmail Tümer ve beraberindekiler, Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut ile yapılacak proje hakkında görüştü.

        Tümer, gençlerin projeye destek vermelerinin çok sevindirici olduğunu ifade etti.

        Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut da gençlere sadece belli spor dallarında veya kurslarla eğitim vermediklerini aktararak, "Gençlerimizin geçmişini, ecdadını, milli değerlerini öğrenmeleri ve onlara sahip çıkmaları için çalışmalar yürütüyoruz. Yetimlere destek dediğimizde gençlerin hiç tereddüt etmeden biz de varız demeleri iyi yolda olduğumuzun göstergesidir". dedi.

        Bulut son olarak gençlerin harçlıklarından artırıp yetimlere sahip çıkmasının onur verici olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler