Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Yalova'nın trafik problemleri gibi önemli bir konuda belediye maalesef yetkili hiç bir kurum veya kuruluşla istişare etmeden başlattığı uygulamalarda başarılı olamamış ve sınıfta kalmıştır." dedi.

        Teşkilat binasında yaptığı basın toplantısında belediyenin trafikle ilgili seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmediğini belirten Öztabak, şöyle konuştu:

        "Mevcut yolları yazboz tahtasına çevirdiler. Yolcu duraklarının işgal ettirilmesi neticesinde vatandaşlar toplu taşıma araçlarına binerken ve inerken ciddi tehlikelere maruz bırakmaktadırlar. Yalova'nın trafik problemleri gibi önemli bir konuda belediye maalesef yetkili hiç bir kurum veya kuruluşla istişare etmeden başlattığı uygulamalarda başarılı olamamış ve sınıfta kalmıştır."

        Türkiye gündemiyle ilgili de konuşan Öztabak, alınan tedbirler neticesinde ekonomik dengelerin normalleşmeye ve Türk Lirasının dövize karşı değer kazanmaya başladığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler