Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Emniyet Müdürlüğü ile Hollanda'nın Rotterdam Emniyet Müdürlüğü arasında yürütülen "Uluslararası Meslek Kardeşliği Projesi" kapsamında kentte bulunan Rotterdam Emniyet Müdür Yardımcısı Lianne Wierts ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Kamçı, ziyarette, 9 yıldır sürdürülen proje kapsamında iki şehrin emniyet birimleri arasında karşılıklı ziyaretler gerçekleştirildiğini belirterek, kentin ve halkın huzuru için çalışan emniyet teşkilatlarının bilgi ve tecrübelerini paylaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

        Bugüne kadar gerçekleşen çalışmaların her iki şehir açısından da olumlu sonuçlar verdiğini ifade eden Kamçı, bilgi ve tecrübe paylaşımlarının her iki ülke vatandaşlarına da olumlu olarak yansıyacağına inandığını anlattı.

        Wierts de Kayseri’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, kendilerini kabul eden Vali Kamçı'ya teşekkür etti.

        Özellikle Türkiye’de yaşanan son olaylardan sonra bu ziyareti önemsediklerini ifade eden Wierts, Türkiye’nin duyduğu acıların aynısı kendilerinin de hissettiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler