Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine asayiş uygulaması sırasında baklava ikram etti.

        İlçe girişindeki Kantar önünde günün çeşitli saatlerinde vatandaşların emniyeti açısından uygulama yapan polis ekiplerini, AK Parti İlçe Başkanı Ünal ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret etti.

        Burada polislerle bir süre sohbet eden Ünal, daha sonra baklava ikram edip polislere görevlerinde başarılar diledi.

        Ünal, gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet mensuplarına ülke olarak minnet borçlu olduklarını söyledi.

        "Kış, yağmur, çamur demeden bayrağımızın dalgalanması için canlarını siper ederek görev yapıyorlar." diyen Ünal, şunları kaydetti:

        "Biz de bu soğuk havada onları unutmadığımızı hatırlatmak için geldik. Arkadaşlarımızla sarıldık, öpüştük hasret giderdik, işlerinde kazasız, belasız olmalarını temenni ettik. Mudanya halkı olarak şükranlarımızı kendilerine sunmak için görev yaptıkları yerlerine geldik. İçlerini ısıtmak için de kendilerine baklava ikram ettik, afiyet olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler