Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, göreve geldikleri ilk günden itibaren şehir içi trafiğin sağlıklı bir şekilde işlemesi için çalışmalar yaptıklarını bildirdi.

        Yalova Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehit Ömer Faydalı Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalar kara yolları ile birlikte koordineli olarak yürütülüyor.

        Bulvar üzerindeki yaya geçitlerinde yapılan çalışmaları yeri̇nde inceleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, öncelikli hedeflerinin trafik düzenini oluşturmak olduğunu belirtti.

        Yalova'daki trafiğin rahatlatılması için yürütülen çalışmaların devam edeceğine dikkati çeken Salman şunları kaydetti:

        "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehir içi trafiğin sağlıklı bir şekilde işlemesi için çalışmalar yaptık. Birçok noktada değişiklikler gerçekleştirdik. Şehit Ömer Faydalı Bulvarı da bunlardan bir tanesi. Trafiğin en hızlı şekilde akışını sağlayacak düzeni kurmak için uygulamalar yaptık. Bunu yaparken delinatör kullandık. Uygulama sağlıklı şekilde işlemeye başlayınca delinatörleri kaldırıp yerine beton zeminler koyarak orta refüjlerde peyzaj çalışmalarını başlattık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler