Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Vali Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Adem Uslu'nun başkanlığını yaptığı İl İnsan Hakları Kurulunu makamında kabul etti.

        10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Uslu'nun beraberinde Hukuk İşleri Şube Müdürü Mehmet Özşahin ve kurul üyeleri hazır bulundu.

        Ziyarette kurul üyelerinin yanı sıra tüm halkın da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü'nü kutlayan Vali Aziz Yıldırım, İl İnsan Hakları Kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, insan haklarının korunmasında ve ihlallerin önlenmesinde önemli bir görevi icra eden kurulun önemine değindi.

        Kurul üyeleri ile sohbet eden Vali Yıldırım, bugüne kadar gerçekleştirilen ve devam eden kurul çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler