Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı koyarken İstanbul ve Ankara'da yaralanan 15 Temmuz gazilerinin Bartın'a geleceğini bildirildi.

        Bartın Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz gazilerinin 13 Aralık Pazar günü Bartın Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe katılacağı duyuruldu.

        Açıklamada, etkinliğe daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından da kabul edilen 15 Temmuz gazilerinin katılacağı, hem o gece yaşadıklarını anlatacağı hem de katılımcıların sorularını cevaplandırarak duygu ve düşüncelerini paylaşacakları ifade edildi.

        Ankara Büyükşehir Belediyesinin 42 kişiden oluşan mehter takımının da bir gösteri yapacağı gecede, TRT tarafından hazırlanan 15 Temmuz Belgeselinin de gösterileceği ve darbe girişimi sırasında Türkiye genelinde yaşanan olayların görüntülendiği 65 fotoğrafın sergileneceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler