Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Cumhuriyet Ortaokulu, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.

        Ziyarette engelliler için hayat standartlarını yükseltmeye yönelik hazırladıkları projeyi öğrenciler, Çöl'e takdim ettiler.

        Engellileri düşünerek yapmış oldukları proje için öğrencilere teşekkür eden Çöl, Sandıklı Belediyesi olarak birçok proje yaptıklarını ve bu projelerin içinde engellileri de unutmadıklarını söyledi.

        Sandıklı Belediyesi olarak her zaman yenilikçi projeler ürettiklerini belirten Çöl, şöyle konuştu:

        "Engelli arkadaşlarınızı düşünerek yapmış olduğunuz bu çalışma için teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizler de engelli kardeşlerimiz için projeler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Özellikle Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa olarak yapmış olduğumuz 'Herkes için park' projesi tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanı sıra engelli ve bakıma muhtaç ailelerimize iki seneden bu yana her gün yaklaşık 100 aileye sıcak yemek dağıtıyoruz. Belediye olarak projeler üretmeye ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

        Ziyarete Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Halil Erhan Kaplan, Müdür Yardımcısı Niyazi Albayrak, Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Kesici, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

        Ziyaret sonunda Çöl, ziyarete katılanlara hediyeler takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler