Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf beğendi.

        AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Tekintaş, fotoğrafları tek tek inceledi.

        Başkan Tekintaş, daha sonra Münir Zakiroğlu'nun çektiği "Vatandaşların darbe girişimlerini protesto", Cem Genco tarafından çekilen "Gözyaşı'nın babası için çağrısı karşılık buldu" ve Salih Zeki Fazlıoğlu'na ait "Mehmet Battal ile Semih Kaya'nın mücadelesi" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

        Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Tekintaş, AA foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel ve anlamlı olduğunu söyledi.

        "Anları" yakalayabilen ve onları kamuoyuna sunan AA foto muhabirlerine teşekkür eden Tekintaş, "Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Anadolu Ajansı tüm yöneticilerine ve gece gündüz çalışan kardeşlerimizin eline sağlık." dedi.

        Tekintaş, fotoğraf oylamasında kendisininde oyuna başvurulması karşısında çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler