Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA)- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından uygulanan "Mera İyileştirme ve Yönetimi Projesi" kapsamında, projeye bu yıl katılan 27 mahallenin muhtarları ve mera yönetim birlik başkanları ile toplantı düzenlendi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2015 ve 2016 yıllarında projeye alınan Tekirdağ'a bağlı 34 mahalledeki olumlu sonuçlar sonrasında 27 mahallenin daha projeye dahil edilmesiyle mahalle sayısının 61' e yükseldiği belirtildi.

        Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ve görevli teknik personel bu yıl proje kapsamına alınan mahalle muhtarlarına, proje ile ilgili bilgilendirilmeler yaptı.

        Mahalle muhtarları, mera komisyon başkan ve üyeleri Büyükşehir Belediyesince meralarda yürütülen çalışmaların Tekirdağ hayvancılığına katkıda bulunduğunu ve projenin başarıyla uygulanmasından dolayı memnun olduklarını ifade ettikleri kaydedildi.

        -Muratlı'da yol yapım çalışmaları

        Muratlı Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

        Muratlı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Muratlı genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, Muratlı Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler