Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Demirci ilçesinde OHAL yasası kapsamında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına ait eski yurt ve evlerdeki eşyaların, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldığı bildirildi.

        Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Vakıflar Genel Müdürlüğünce belediyelerine devredilen FETÖ/PDY'ye ait kapatılan eski yurt ve evlerdeki eşyaların tamir ile onarımlarını yaptırarak, mahalle muhtarları aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını söyledi.

        Evlerdeki buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi, koltuk takımı ve mutfak eşyalarının belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine götürüldüğünü ifade eden Selçuk, "Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından belediyemize devredilen gayrimenkullerdeki eşyaları, gerçek sahipleri olan milletimize dağıtıyoruz. Milletimizin malını millete veriyoruz." dedi.

        İçhisar Mahallesi'nde ikamet eden ve yardımlardan alan Necmi Tezcan da FETÖ mensuplarının vatandaşların dini duygularını istismar ederek haksız kazançlar elde ettiklerini belirterek, "Allah devletimizden, milletimizden razı olsun. Bu FETÖ'cüler yıllarca milletin kanını, canını sömürdüler. Onların bu şekilde aldıkları mallar devletimiz tarafından bizim gibi ihtiyaç sahibi ailelere veriliyor. Netice de onlara kalmadı, Allah o FETÖ'cüleri kahretsin" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler