Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği Batman Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, "Batman, herkese kucak açan bir huzur kentidir. Gelin bu huzuru hizmetlerle el ele vererek bütünleştirelim." dedi.

        Batman Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Vekili Aksoy, İzmir'de bu yıl 10'uncusu düzenlenen Travel Turkey Fuarı'nda Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından açılan stantta kentin tanıtımını yaptı.

        - "Batman, bölgenin parlayan yıldızıdır"

        Fuarda konuşan Aksoy, İzmir'in bu yılki partner ilinin tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Batman'ın olmasının kent adına sevindirici olduğunu vurguladı.

        "Batman, bölgenin parlayan yıldızıdır." ifadesini kullanan Aksoy, şunları kaydetti:

        "Güneydoğu'nun parlayan yıldızı Batman'ı turizm sektörüne daha iyi tanıtabilmek amacıyla buradayız. Batman'ın eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerini anlatmak için çabalıyoruz. Tarım ve ticaretle birlikte turizmde de yıldızı parlayan ilimizin, yakın geleceğin marka kentlerinden biri olarak öngörüyoruz. Kentin dinamikleriyle birlikte oluşturulan sinerji doğrultusunda Batman'ın büyük bir heyecanla, hiç durmadan, yorulmadan hedefine ilerlemesi için biz yerel yöneticiler gereken gayreti gösteriyoruz. Batman, herkese kucak açan bir huzur kentidir. Gelin bu huzuru hizmetlerle el ele vererek bütünleştirelim."

        Aksoy, fuarda açılan diğer stantları da ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler