Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Gümrükçüoğlu, mesajında, alemlere rahmet olarak dünyaya gelen Hazreti Muhammed'in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içinde olduğunu belirtti.

        Doğumu ile insanlık tarihinin akışını değiştiren Peygamberin tebliğ ettiği ilahi mesajların insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıttığını vurgulayan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

        "Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Bu gece İslam'ın yücelmesi, milletimizin birliği ve beraberliği, ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi, tabii afetlerden zarar görmemesi için Yüce Allah'a niyazda bulunmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik eder, milletimize memleketimize hayırlar getirmesini dilerim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler