Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Türk Kızılayı Babaeski Şubesi ile Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

        Şube Başkanı Necip Fıçıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Babaeski Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

        Kan bağışlarının insan hayatı için son derece önemli olduğunu belirten Fıçıcı, bağışlanan bir ünite kan ile 3 kişinin hayatının kurtulabileceğini belirtti.

        Fıçıcı, 14-15 Aralık tarihinde Babaeski Meslek Yüksek Okulu bahçesinde kan bağışlarını kabul edeceklerini kaydetti.

        Herkesi kan bağışına destek olmaya davet eden Fıçıcı, "İki gün boyunca, 10.00-19.00 saatlerinde kan bağışlarını kabul edeceğiz. Öğrencileri ve akademik personelin yanı sıra vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Kanın kime ve ne zaman gerekeceğini bilemiyoruz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle bir gün bize de gerekebileceğini düşünerek kan bağışında bulunmalıyız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler