Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakipleri karşısında galip gelerek 7 haftadır süren 3 puan hasretine son vermek istediklerini söyledi.

        Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının kendileri açısından büyük önem taşıdığını, bu karşılaşmayı dönüm noktası olarak gördüklerini belirtti.

        Zorlu maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ve kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Kazancıoğlu,"Yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle 7 haftadır kazanamıyoruz. Yarın oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçıyla haftalardır süren kötü gidişata son vermek istiyoruz. Zorlu karşılaşmadan 3 puan almak için maçın son saniyesine kadar savaşacağız." dedi.

        Kazancıoğlu, ligin ilk yarısında kalan son 3 maçı da kazanarak devre arasına 24 puanla girmeyi hedeflediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Hedefimiz sezonu ilk 6 içerisinde tamamlayarak Süper Lig'e yükselmek. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle şu anda üst sıralardan biraz uzaklaşmış durumdayız. İlk yarıda kalan 3 maçımızı da kazanabilirsek devreye 24 puanla gireceğiz ki bu sonuç bizi ilk 6 hedefi içerisine yeniden sokacaktır. Tüm planlamalarımızı kalan 3 maçta 9 puan almaya göre yaptık. İnşallah her şey istediğimiz gibi gelişir ve arzu ettiğimiz noktaya ulaşırız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler