Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici İstanbul'daki terör saldırılarını yayımladıkları mesajla kınadı.

        Vali Dağlı, mesajında, İstanbul'da meydana gelen saldırları şiddetle kınadığını belirterek, ülkenin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan bu hain eylemlerin asla amacına ulaşamayacağını kaydetti.

        - Düzce Belediye Başkanı Keleş

        Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de saldırılarda 8'si sivil olmak üzere 38 kişinin hayatını kaybettiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

        "Yaşanmakta olan derin acıları paylaşıyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin milli birlik ve beraberliğine, dirliğimize nifak sokma girişiminde bulunanların yaptığı, hain, alçakça terör eylemini lanetliyorum. Devletimiz, tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet şiarıyla iç ve dış güvenlik harekatında terörün kökünü kazımak için terörle mücadeleye büyük bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Terörün istediği şey milli birliğimizi bozmak, yeni Türkiye'nin yükselişini engellemek ve kaos çıkarmaktır."

        - AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin

        AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, mesajında, terör örgütlerinin topuyla mücadele edeceklerini belirterek, korkmayacaklarını, yılmayacaklarını bildirdi.

        Saldırıların, polislere yönelik gibi görünse de aslında milletin her bir ferdine, bu toprağın, bu ülkenin dirliğine, bütünlüğüne yapılmış saldırılar olduğunu vurgulayan Keskin, şöyle devam etti:

        "Bu zalimliğe inat yaşamaya devam edeceğiz. Hiçbir şekilde toprağımızı ve devletimizi teröristlere bırakmayacağız. Teröre destek veren ve teröre destek çıkan ülke, gruplar ve hainler sanmasınlar ki Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdine yaşattıkları acıya cevap verilmeyecektir. Bu ülke, dirliğini, birliğini ve birlikte olma duygusunu hiçbir zaman kaybetmeyecektir. İnsanların evlerine ateşler düşürenlere misliyle cevap verilerek hedeflerine ulaşmaları asla izin verilmeyecektir. Milletimizin feraseti ve kardeşlik duyguları ile bu acıyı daha çok bütünleşerek atlayacağımıza inanıyorum. Şehitlerimizin kanları yerinde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağ olsun."

        - Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici

        Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise bu menfur saldırının tek hedefinin, ülkenin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe olduğunu dile getirerek, şu ifadelere yer verdi:

        "Muvaffak olamayacaklar. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler