Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ile Zonguldak Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Erdoğan Kaymakçı, İstanbul'daki terör saldırısın kınadı.

        Turpcu, yaptığı açıklamada, dün akşam İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dilediğini belirtti.

        Terör saldırısını planlayan, düzenleyen, destekleyen ve gerçekleştiren insanlık dışı mahlukları lanetlediğini ifade eden Turpçu, şunları kaydetti:

        "Türkiye Cumhuriyeti her türlü zorluğu yenebilecek güce ve inanca sahiptir. Yeterki öncelikler partiler veya kişiler değil, ülkemizin menfaati ve geleceği olsun. Ülkemizin geleceğe dair tek kurtuluş formülü, ulusal birlik ve bütünlüğü sıkı şekilde sağlamaktır. Büyük Atatürk'ün, 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' prensibinden kopuş nedeniyle ülkemiz bugün çok sıkıntılı günler yaşamaktadır. Ülkemizin geleceği için çözüm cumhuriyetimizin kurucu ilkelerine yeniden sıkı sıkıya bağlanmaktır çünkü Türkiye'nin başka kurtuluş formülü yoktur. Bu düşüncelerle, bu alçak terör saldırısını gerçekleştirenleri bir kez daha nefretle lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

        MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Yılmaz ile Zonguldak Demokrasi Platformu Sözcüsü Kaymakçı, İstanbul'daki terör saldırısını kınadıklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler